Απο ανθρώπους με μεράκι για ανθρώπους με γούστο!

Αντιλαμβανόμαστε ότι η σημερινή κοινωνία έχει αποκλίνει σημαντικά από την πορεία της αρμονικής συνύπαρξης του ανθρώπου και του ανθρώπου καθώς και του ανθρώπου και της φύσης. Η ηθική καταστροφή της ανθρωπότητας είναι κάτι περισσότερο από προφανές. Ωστόσο, όλα μπορούν να τεθούν ξανά! Το σημαντικό είναι για τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και να αρχίσουν να εργάζονται ενεργά για την αποκατάσταση της ηθικής τους. Είναι το θεμέλιο που εγγυάται μια βιώσιμη, αρμονική και ουσιαστική ζωή.

Μια Ιστοσελίδα κόσμημα για τα νέα ελληνικά λογοτεχνικά δρώμενα και όχι μόνο.
Ιδρύθηκε και σχεδιάστηκε απο τον κύριο Κωνσταντίνο Θερμογιάννη και απο μια ομάδα ευγενών ανθρώπων με μεράκι, γούστο, ανιδιοτέλεια και προσφορά στον Ανθρωπο.

Η πιό πληρέστερη σήμερα ελληνική διαδυκτιακή πλατφόρμα με στόχο την ανάπτυξη και την υποστήριξη των νέων ελλήνων λογοτεχνών αλλά και ευρύτερα στο τομέα της τέχνης, του πολιτισμού, της ηθικής ανύψωσης της προσωπικότητας, της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Μια καινοτόμος και διαδραστικά τεχνολογική άκρως τεκμηριωμένη δημιουργία παρέχει στους λαούς σε όλο τον κόσμο τα μέσα για να αποκτήσουν γνώση, ανθρώπινες αρετές και να ενταχθούν στα χέρια τους με βάση δημιουργικές και πνευματικές αξίες.

Το βιβλίο.net βοηθάει και προωθεί πολιτιστικά, δημιουργικά και εφευρετικά έργα που φέρνουν γνώση, αγάπη, ενότητα, καλοσύνη και έμπνευση σε όλους τους λαούς σε όλο τον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι η δημιουργικότητα σε όλες τις ποικιλίες και η μακρόχρονη γνώση της πραγματικής φύσης των ανθρώπων και του κόσμου στον οποίο ζουν, είναι σε θέση να μεταμορφώσουν την κατάσταση. Επιπλέον, η γνώση και η δημιουργικότητα είναι ανεκτίμητα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν κάθε άτομο να βρει το νόημα της ζωής του.

Η αποστολή του βιβλίο.net της ΔΩΡΕΑΝ διαδυκτιακής πλατφόρμας ebook  είναι να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να επιτύχει αυτούς τους στόχους.

Αξίζει τον κόπο να την αγκαλιάσετε όλοι εσείς που λαξέυετε τον λόγο, να την στηρίξετε και να προωθήσετε τις δημουργίες σας μέσα απο το βιβλίο.net

Εϊμαστε ένθερμοι υποστηρικτές και συμπαραστάτες.

Βιβλίο.net